Intoxicatie Alimentara, zic eu ca este.
Nu stiu daca este inghetata de vina. Poate veni de la carne, poate ai mancat niste salam stricat, sau ceva ce ti-a delegrat digestia; sau pur si simplu esti alergic la continutul inghetatei acelea.
Spune-i tatalui tau sa te duca la medic/sau daca ai probleme financiare, poti astepta 1 zi sa vezi daca esti bine.
Inca ceva: Mai uita-te si tu pe intrebare atunci cand o postezi pe site, ca la cate greseli de ortografie ai facut... OMG
Sanatate multa!
Erau ingredientele expirate laptele stricat faina veche(pentru cornet faina) oua stricate etc. si cu acea chestie da creca e de la inghetata
POate fi din cauza inghetatei dar mai poate fi din cauza mancari de la cina(eu am un obicei prost de a manca oua seara si azi-noapte m-am trezit vomitand si poate fi si asta un motiv daca obisnuiti sa mancati oua seara). POate niste pastile pentru voma si diaree ar ajuta.
S-ar putea sa fie tot din cauza inghetzatei; du-te azi la magazin si mai cumpara una dar doar de forma ca sa fii sigur ca este expirata; si daca este anunti protectia consumatorului; adica nu tu, tatal tau sa anunte (vezi sa-i ceri bonu cand cumperi inghetzata asta pentru a putea dovedi ca este de la acel magazin)
Posibil sa fii fost expirata!
Poti anunta OPC-ul(protectia consumatorului) deoarece daca e expirata OPC poate inchide magazinul
Sigur sigur nu imi dau seama daca este de la inghetata poate ai mancat altceva inainte... nu stiu ce sa zic... dar inghetata cum era? tun de inghetata sau mai moale asa?
Se poate ca pe caldura asta inghetata sa fie alterata chiar si daca e tinuta la rece sau si daca nu a expirat. si da cred ca voi ati facut o indigestie de la inghetata. beti ceai si mancare care va face vine, nu dulciuri sau mancare gretoasa. mai bine supe si iaurturi, si eventual luati no-spa sau alte medicamente pentru stomac pentru a va trece varsaturile. insanatosire grabnica. funda?
Bună.
Poate fi de la îngheţată sau de la mâncarea pe care ai mâncat-o înainte de îngheţată.
Pa, pa.
Acum ne simtim un pic mai bine pentru ca tata ne-a adus mai devreme iaurt fara fructe, iaurt normal Nutriday, portocale, suc de fructe neacidulat.
Bună.
După simptomele de care spui,este o intoxicație alimentară.
Nu îți pot spune dacă este de la înghețată, pentru că nu știu ce firmă avea înghețata și ce termen de garanție.
Poate fi și de la altceva de la care ați mâncat tot în acceași zi cu înghețata.
Trebuie să aveți grijă și voi și familia voastră, când cumpărați trebuie să vă uitați la termenul de garanție și condițiile de păstrare.
Numai bine!
E Joe? Big Milk? Ce fel de inghetata era? Inghetatele de ciocolata sunt un pic nesanatoase, si la sanatate au o diferenta IMENSA cu cea de vanilie sau fructe. Mai ales inghetata de capsuni e foarte buna si sanatoasa! Dar evita prea multa ciocolata.(Nu numai inghetata) :-)