| ionescuana a întrebat:

Tatal meu are diabet gr2.de peste 20 ani.Se simte foarte slabit, ameteste. in urma cu doua luni a cazut in coma a scazut glicemia la 27. A fost internat a facut o serie de analize I-a fost reglata insulina, dar el se simte foarte rau, ameteste foarte tare. Tratamentul lui este insulina, captopril, milgamma, si vitamine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cat de des isi ia glicemia si ce valori are? Fiind in primele luni de tratament dupa o coma hipoglicemica ar trebui sa aiba un aparat acasa cu care sa-si ia glicemia macar de 3 ori pe zi (dimineata la trezire inainte de masa, la doua ore dupa masa principala si seara la culcare). Eu cred ca in continuare face variatii ale glicemiei.

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Un tomograf la cap a făcut?
Cu ficatul cum stă?
Sănătate.
Pa, pa.

| Filip23 a răspuns:

Ii recomand o cura cu Liv52, care ar putea sa ii regenereze celulele pancreatice. Sa observe daca dupa 6 luni poate sa reduca dozele de medicamente ( cu prudenta, bineinteles). Poate sa mai incerce cate o cura de biter suedez, de argila si de propolis glicolic. Dar pe rand, sa vada care merge mai bine. Propolis, e suficient 7 zile, cate 40 picaturi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Roaga-te la Dumnezeu si totu' va fi bine!

| ionescuana explică:

Si tot nu inteleg de ce are ametelithinking, nu are stabilitatea de a merge.(analizele sunt bunicele dupa 20 de ani de diabet)