| Laiyla a întrebat:

Tatal meu are probleme cu genunchii de o perioada. Stiti vreun unguent, tratament, pastile, orice pentru articulatii care sa si aiba efect? Stiu ca poate face anumite sedinte pentru tratarea problemei dar momentan nu sunt atatia bani...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| nitromonkey88 a răspuns:

Incear a cu VOLTAREN, sau maiera cevacu un cal pe el, nu stiu cumse numea, il folosea si tata

4 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Gel antireumatic Puterea ursului
50 lei
Cam mult (fata de Voltaren si alte creme), dar merita.
https://www.life-care.com/......2/K04Z/RO/

| kiri11 a răspuns:

Pentru genunchi iti pot recomanda banda magnetica kneeactive, desigur poti citi mai multe informatii pe internet despre aceasta happy

| kiri11 a răspuns:

Iti pot recomanda si suplimentul Flexa plus happy de asemenea sunt multe informatii despre pe internet. happy

| nicusor222 a răspuns:

Poate sa incerce cu toate prostiile pamantului ca nu scapa, inseamna ca e gras si picioarele nu pot sa care greutatea.
Pe primul loc sa slabeasca si sa nu mai ia greutati.