Salut!
Este posibil sa aiba o afectiune la nivelul urechii interne (mai ales ca ai spus ca are urechile infundate).La acest nivel se afla asa numitele OTOLITE, formatiuni anatomice care ne mentin pozitia verticala de echilbru. Un control la medicul ORL-ist nu ar strica.
Cu stima
Alex
Daca nu are hipertensiune arteriala, sufera de sindrom vertiginos vascular.Pentru care ii trebuie vasodilatatoare cerebrale cu prescriptie de la neurolog.Sanatate!
Daca-ar fi lucrurile asa simple... adica ameteala-hipertensiune, fata rosie-cancer, greata-SIDA, nas care curge- gripa etc, etc, s-ar face un caietel cu ele in ordine alfabetica si le-ar da un sut in fund tuturor medicilor. De ce sa-i mai plateasca cineva?
Neaparat un consult la ORL si la Neurologie. Nu cred ca te poate ajuta cineva de pe site in aceasta problema. Sanatate!
Eu as zice ca e anemic, si eu sunt asa si de acea ametesc, deci daca este anemic inseamna ca nu are fier calciu vitamine etc. dar exista medicamente pentru asa ceva sau sa manance mai sanatos, sper ca ti-am fost de folos .