| GatcanIvan a întrebat:

Tatăl meu astazi se află in spitalul orasului Criuleni, republica Moldova, doctorii au spus ca el a varsat ficatul. Este posibil asa ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cred ca nu ai inteles bine.

Răspuns utilizator avertizat
| Dragobeta a răspuns:

La ce limba vorbiti voi acolo, e posibil orice.
Tradu-ne in limba romana si poate intelegem ce a patit.

| GatcanIvan explică (pentru Dragobeta):

De la alcool sa discompus complet ficatul şi că este nevoie de un transplant

| Dragobeta a răspuns (pentru GatcanIvan):

Acum inteleg.
Da, este posibil. Alcoolul distruge ficatul pana la descompunere. Fara transplant, in scurt timp moare. Imi pare rau ca ti-o spun asa direct, dar asta este realitatea.

| ValentinMihai78 a răspuns:

În Republica Moldova, limba română vorbită este o limbă aflată sub influența limbii slavone vreme de 50 de ani, s-au păstrat regionalisme, iar dacă ai ascultat de curiozitate la TVR info un jurnal din Republica Moldova, vei vedea că sunt diferențe de vorbire.
Doctorul din Republica Moldova, a vrut să spună că a făcut o criză hepatică, dar a folosit o altfel de exprimare.

Întrebări similare