anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tatal meu in varsta de 71 de ani a inceput sa se simta tot ametit in ultima vreme,ii e somn destul de des,nu se odihneste cand doarme,a spus ca se simte de parca" pluteste ". Care poate fi cauza? Probleme de sanatate nu are absolut deloc,se tine foarte bine, insa mi-e frica sa nu moara, ca totusi e batran deja crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Pot fi probleme de circulatie (la nivelul creierului), de diabet, tensiune sau chiar mai multe laolalta.
Ar trebui sa faca o investigatie mai ampla.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Paot fi multe, diabetul este una din cauzele oboselii. Tensiune mărită. Trebuie sa i si faca analizele de sange sa depisteze din timp afectiunea si sa inceapă tratamentul adecvat, dar din simptomele descrise de dumneavoastră ar fi diabet.

| 2EXA a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Multumesc.Diabet are de mult si il mentine cu medicamente, si ce mai trebuie.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru 2EXA):

Unele medicamente daca are diabet de multi ani numai sunt bune, si va trebuii sa mearga la medicul diabetolog sa i faca analizele glicemiile si sa stabileasca impreună cu medicul altă schemă de tratament.

suntserios
| suntserios a răspuns:

La varsta aia pot fi multe probleme... si cine crezi ca o sa le ghiceasca pe net? De medic ai auzit? E nenea ala pregatit special sa puna diagnostice dupa ce consulta pacientul

| minrest a răspuns:

Sa moara de batranete la 71 de ani nu are cum. Ca un om cu diabet sub tratament nu are probleme de sanatate nu am auzit pana acum, dar te inteleg, gandesti asa ca sa iti ridici moralul. Problema poate fi diabetul, apoi tensiunea, vorba lui Cristi, apoi probleme cardiace, si chiar AVC-uri mici, duse pe picioare, cam asa se manifesta si astea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sigur ca are probleme de sanatate, nimeni nu-i sanatos, mai ales la varsta asta. Du-l la medic. Pot fi multe cauze.

| Mandresc a răspuns:

Diabet (nu stiu), cauta un medic.