anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tatuajele se pot scoate cu o crema. unde se gaseste crema

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tatuajele cu cremă?
Numai cu laser dar şi atunci rămân urme destul de vizibile.
Pa, pa.

| Roby67 a răspuns:

Daca inventezi tu crema aia te faci miliardar.

| Incubus a răspuns:

Nu cred, tatuajele afecteaza strutura celulei in nucleu(ADN, de acea sunt greu de indepartat)si o simpla crema nu face asa ceva sau daca ar face ma gandesc ca lasa si pete in urma (ce e mai bine tatuajul sau niste pete decolorate aiurea)

| roxpau a răspuns:

Un doctor de la Oxford Skin Clinics a creat o crema ce scoate tatuajele din piele fara sa lase urme, anunta SkyNews. Daca pana acum singura metoda de a indeparta un tatuaj era operatia laser, proces destul de scump care nu garanta mereu un rezultat satisfacator, crema "Rejuvi" poate scoate cerneala din piele in opt saptamani, fara sa lase cicatrici.

Odata injectata in piele, crema "inmoaie" cerneala tatuajului, impingand-o treptat, pe parcursul a 6-8 saptamani, spre suprafata. Pe locul tatuajului se va forma o crusta si cand aceasta va cadea, si cerneala va disparea din piele. Operatia este simpla, mult mai ieftina decat una cu laser, iar in urma interventiei doctorii garanteaza ca nu vor ramane urme pe piele.

"Este mai degraba incomoda, decat dureroasa. Oricum mult mai putin dureroasa decat atunci cand iti faci tatuajul si cu siguranta mai putin dureroasa decat o interventie cu laser. Procesul functionaza prin folosirea proceselor naturale ale corpului.
0743519971 sau id mess kandackar

| AndreeaElly a răspuns:

Eu am 2 tatuaje si nu am auzit de asa ceva in viata mea!