| alexinno11 a întrebat:

Te doare cand iti ia sange

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AndreeaP99 a răspuns:

Pai depinde de persoana eu de exemplu lesin nu ca ma doare ci pentru ca imi e frica de sange dar sora mea nu are nik.deci sa fiu mai explicitaa nu nu doare dar nu trebuie sa te gandesti la asta gandeste-te la ce iti plaxcce cel mai mult si in 2 min este gata big grin

8 răspunsuri:
| AlexandraPiti a răspuns:

Te doare cam, ca, canditi faci o injectie

| ClownFish a răspuns:

Te doare putin, ei doar o intepatura mica daca stai linistit(a) nu vei simti aproape nimicbig grin.

| Mykidutza a răspuns:

Nu doare. fundita?

| dandelion a răspuns:

happy Nu cred că doare pînă într-atît cît vrea să te sperie lumea. Eu am stat internata în spital si nu as spune că eram chiar isterică cînd mă înțepa sora medicală. Oricum se simte, însă e destul de suportabil. Asta deja depinde la ce asistentă ai să cazi...

| andreea_3169 a răspuns:

Chiar de loc, daca nu te uitiwinking

| SlăninăCuCeapă a răspuns:

Nu doare.Eu am donat si nu am simntit nimic! Crede-ma vorbesc serios.

| D3edii a răspuns:

Daca nu te uiti si daca ti pe cineva de mana nulaughing

funditaaa?smug

| alexinno11 explică:

Va multumesc pentru raspunsuri dar chestia e ca am 9 ani si nu as vrea sa mai stea cineva langa mine cand mi se ia cum pot depasi situatia