Sunt batoane fitnes care nu ingrasa si sunt bune si eu tot ca tine mai demult evitam grasimii prajeli dulciurii etc in 3 sapatmanii doar 2 kg am dat jos dar nici ca le pun inapoi
Acum am renuntat mananc de toate dar putin eu zic ca asa este cel mai bine sa mananci de toate da putin corpul are nevoie mai de toate punete p sport
Depinde de organismul tau. E o intrebare la care poti raspunde doar tu.
Ai putea sa mananci ce vrei dar sa incerci sa compensezi cu un stil de viata mai activ, cu mai mult sport.
Numai bine, Shin
Daca mananci sanatos si echilibrat+un stil de viata activ(sport de 2-3 ori pe saptamana)nu te vei ingrasa.Cum ai spus si tu fara grasimi, prajeli, dulciuri, sucuri acidulate.Mananca mult pui, gatit cum vrei(nu prajit), salate, cartofi nature etc.Si mananca putin si des.Si nu dauneaza mult un baton de ciocolata, chiar este indicat daca poftesti la ceva dulce sa mananci o bucatica de ciocolata, nu sa stai cu pofta in gat!
Succes!
Sa mai adug ceva.Depinde si de corpul tau, cat de repede asimileaza el grasimile.De ex eu mananc mult si nu ma ingras, in schimba am o prietena care are manca cat mananc eu, ar ajunge obeza!
Te ingrasi daca mananci mai mult decat consumi. Daca mananci normal dar ai o viata sedentara, te ingrasi. Cunosc pe cineva care mananca aproape in fiecare dimineata o omleta din 6 oua cu jumari si nu se ingrasa. Dar este sportiv de performanta. Dupa cum cunosc pe altul care mananca foarte putin, fara a exagera cu grasimile, prajelile si dulciurile si totusi este supraponderal. Insa nu face miscare, merge doar cu masina, lucreaza la birou, dupa munca se odihneste etc.