| япончик a întrebat:

Te poti simti aiurea daca o perioada faci mult sex, si dupa asta te opresti brusc, vreau concluzii precise si reale daca se poate, mersi dau funda. am in vedere dupa asta poti rezista fara sex, si chiar de rezisti are vreon efect negativ asupra organismului, am virsta de 19

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| BobbyTheOne a răspuns:

Nu stiu ce esti, fata sau baiat, lucrurile stau un pic diferit intre sexe happy acum in general sexul trebuie sa fie regulat : daca iti place sa faci mult fa mult, dar regulat, daca iti place sa faci putin, fa putin dar regulatwinking eu de exemplu, odata la 2 3 saptamani stau cate 3 zile doar in pat co o tanti ce ma inteleg bine de tot laughing nu ne trebuie decat pizza cola, ciocolata si sex.imi incarc bateriile sunt perfect cateva zile.dup aia pleaca si revin. in astea 2 3 saptamani mai fac sa zic odata la 2 3 zile maxim dar 1 2 3 4 numere maxim, ca sunt ``fragile`` fetele amatoare laughing si nu rezista happy eu unul sunt multumit cu stilul asta dar acum depinde de fiecare. daca nu esti multumit/a de ceva, fa o cum iti place happy nu e bine sa ``rezisti`` fara sex, corpul uman are nevoie sa elibereze endorfinele care se acumuleaza, stresul, etc. cel mai bine e sa faci, nu conteaza cum si cu cine, atata timp cat ai parte de discretie si satisfactiewinking sper ca ti foloseste sfatul meu happy o zi buna happy

| titisan70 a răspuns:

Cand simti ca nu mai rezisti apeleaza la manuella.