| aleeee a întrebat:

Te poti vindeca de cancer in 3 luni? Urgent!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Andruza a răspuns:

Nuuu

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Depinde de cancer. Daca esti in remisiune totala dupa tratarea unei leucemii, in 3 luni poti face un transplant medular care sa te vindece. dar vindecarea va fi afirmata de-abia dupa ce timp de 5 ani nu mai ai nici un semn de boala.

| midylyna a răspuns:

Am avut in liceu o colega care a avut cancer si facea chimioterapie si tratament, si inca mai venea la scoala doar ca purta peruca. ca sa te vindeci dureaza mai mult de trei luni, vreo 4-5luni. dar s-a vindecat acum e la facultate.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
În trei luni poți muri de cancer, nu să te vindeci!
Medicina nu este așa de deșteaptă, peste 90% din afecțiuni nu au etiologia cunoscută! Tare, nu?
Medicina tratează doar efectele, nu cauzele determinante.
Nu boala în sine te omoară, ci complicațiile ei! Și asta este tare, nu?
Și când te gândești că doctorii se cred cei mai deștepți! Asta nu mai este tare, din păcate!
Pa, pa.

| alonet a răspuns:

Eu cunosc persoane care s-au vindecat de cancer de la o zi la alta si nu cunosc una ci mai multe... dar nu cu putere de la oameni ci de la Dumnezeu, si oricune poate accesa Harul sau doar e dispus sa plateasca pretul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de localizare. Din cate am citit eu se poate incerca un tratament cu boswellia, spanz, marul lupului, iscador. Tratamentul nu ete garantat. Anumite persoane au reusit sa se vindece. Pentru mai multe detalii ma poti contacta pe adresa adiradu2006@yahoo.com