| J7anine a întrebat:

Te rog, da si tu sfoara în tara dupa grupa AB pozitiv... Daca cineva e dispus sa doneze sânge...pentru o fetita cu aplazie medulara... Este la spitalul Fundeni (Bucuresti), sectia de Pediatrie, are 11 ani, se numeste Tudor Alexandra Mihaela si pâna la operatie face transfuzii zilnice, altfel moare. pentru info il puteti suna pe tatal fetitei - TUDOR GHEORGHE - 0745.406.098

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| valsulnorilor a răspuns:

Ce trebuie sa fac am AB Rh pozitiv si sunt dispus dar sunt din Bacau, daca merg la spital in Bacau la Centrul de transfuzii si donez trebuie sa spun ca e pentru aceasta fetita?

2 răspunsuri:
| J7anine explică:

Incearca sa suni la CENTRUL DE TRANSFUZIE SANGUINA Bacau si sa intrebi acolo daca e posibil sa-l trimita apoi la Fundeni. frumos ca te gandesti la asta oricum.

Adresa este Calea Marasesti, Nr. 22, Telefon: 0234 / 707486

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Cunosc situatia. Am postat un anunt pe unul dintre site-urile mele www.campulung-online.ro
Am dat mass-mail la toti cei din lista mea, si am rugat si colegii sa faca la fel. Din pacate, este o situatie foarte delicata, datorita faptului ca grupa de sange este una rara. Sper sa se termine cu bine! Oricum, este de apreciat efortul tau!