anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Te speli des pe dinti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar trebui să mă spăl zilnic de trei ori. Dimineața mă spăl mereu, prânzul doar îl mai ratez. Și seara mă spăl, doar ca să nu am gustul ăla nasol în gură.

Am avut niște carii medii. Și doar eu știu cât a cheltuit mama și cât de dureros a fost, deoarece unele aproape că deveneau profunde și am fost întrebată dacă vreau anestezie x_x (bineînțeles că am refuzat). Atunci nu mă spălasem pe dinți vreo 3 ani. Și-a fost învățatură de minte.

8 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Cam de 3 ori pe zi.

| MindFreak a răspuns:

In fiecare an. big grin

| BloodPrison a răspuns:

De 4 ori pe zi, deoarece am avut niste carii si numai vreau sa am nicicand happy

| Bijou a răspuns:

Normal ar trebui sa ne spalam dupa fiecare masa. iti recomand o pasta de dinti super http://forever-aloe-vera.eu/produs/191

| SussieLex a răspuns:

Ma spal de 2 ori pe zi!

| hahaha a răspuns:

Eu si acum ma spal pe dinti.

| LuLusHooOr a răspuns:

Nu deoarece nu.mi place adica nu am timp sau nu vreau mie lene.eu nu m.am mai spalat pe dinti de 8 ani si a 14 :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aproape zilnic.

Întrebări similare