Imagineaza-ti ca nu se poate intampla nimic. Daca esti o faa credincioasa nu trebuie sa iti mai fie frica...Asculta-mi sfatul si tine-l minte!
Nu poti face nimica. ai ramas traumatizata.asa am ramas eu dekand am a murit o femie din bloc de la mine.sh dekand a murit mi-e frica cateodata sa mai urk in casa.sh urk rpd.norocu mheu ca pot sa urk rpd.ca daca nu as putea nu as putea face nimic.sh cand mai vad intunerik mye o frica.nu poti sa te scoti din traumatizatya asta
imi pare rau
fundita? plz
Tine minte ceti zic : Nuti fie frica de cei morti fieti frica de cei vii doar aceia pot sat faca rau cei morti nu pot face absolut nimic tot ce spui e in mintea ta nu te mai gandi la asta gandeste-te ce frumoasai viata si tine minte ce am zis mai sus Sa nu-ti fie frica de cei morti ci de cei vii
Si eu sustin propunerea oferita de missfeliciaxd. dc totusi ti-e greu sa vb cu ai tai incearca cu consilierul scolar. dc nici acolo nu vrei sa te destainui, intra pe net. eu am gasit pe www.topexperti.ro o psiholoaga cu care pot vorbi orice.
Buna! vreau sa-ti zic o poveste nu stiu daca o sa crezi sau nu dar asta se intampla zi de zi in casa mea... in 2008 am inceput sa am cosmaruri de imi era frica si sa dorm, visam cu un bunic de-al meu si cu un strabunic adica socrus-o (doamne iartai) visam destul de des incat la cine ii povesteam de visele mele se ingrozea. o matusa de-a mea s-a hotarat sa ma ajute asa ca a adus un preot sa faca festanie. o vreme nu am mai visat pana intr-o seara cand am visat cu strabunicul ca eram la el la mormantare si el era pe o scena in sicriu normal, apoi a coborat de pe scena si a venit spre mine si mi-a zis: "nu inseamna ca daca visezi cu mine iti fac ceva, stai linistita ca nu am nimic cu tine " si de atunci nu am mai visat cu ei. acum daca mai am cosmaruri nu ma mai tem cum ma temeam inainte acum pot sa dorm linistita. sau este cateodata cand visez si se intampla dar de cele mai multe ori. Degeaba ii zici la parinti sau la nu stiu cine pentru ca nu o sa te inteleaga niciodata si mie mi-e frica de mor de decedati dar ce sa fac? ca nu am ce face! nu pot dormi nici sg in casa de frica
obisnuieste-te sau povesteste la altii care au experiente de astea ca ale tale