Ai frica de oameni? In realitate cam fiecare isi vede de treaba si nu e interesat decat de proprile realizari, iar legat de oamenii din cercul tau invidiosi vor fii mereu, te poti astepta la critica negativa cand realizezi ceva notabil, nu e de bagat in seama.
Probabil ai avut parte de bullying sau de probleme in familie.
Daca esti major, cauta-ti servici in alt oras sau in alta tara, refa-ti viata si apeleaza la terapii sau vezi meditatii ghidate gratuite pe Youtube.
Daca vrei sa mergi pe profilul meu la intrebarile mele sa scormonesti, am mai multe postari cu meditatii ghidate pentru anxietate, frica, curaj, incredere in sine etc.
Trebuie sa invingi aceasta teamă. Trebuie sa iti asumi riscuri.Eu de ex dacă pierd un meci, la modul serios ca la următoarele antrenamente o iau grav.Trebuie sa câstigi, si o sa vezi ca se vor intampla doar lucruri bune. Oamenii mereu vor avea ceva cu tine.Si pentru simplus fapt ca existi, unele persoane vor avea o problema cu tine.Si tu, trebuie sa te gândesti că poti. Poti orice, insa trebuie doar sa fi ambitioasă
Asta este anxietate sincer.și eu am frica asta de a face lucruri din cauza ca vor exista niște consecințe. încearcă să treci peste, deoarece asta este doar o paranoie iar lumea nu stă să se ia de tine