Sa scapi de aceste ganduri nu este natural. E impotriva firii. Terapia prin hipnoza se foloseste pentru a ajuta oamenii sa faca fata diferitelor probleme, anxietate, stres, fobii, si nu pentru a schimba aspecte normale ale funcționarii psihologice sau sexuale.
In Romania nu e legala terapia de care ai tu nevoie.
Un city break in Amsterdam te-ar calma.
De ce ai vrea sa fii hipnotizat? In psihiatrie hipnoza e tehnica unora cu statut de paria. Asta e hipnoza in stiintele medicale: tehnica unor paria. Hipnoza se practica mai degraba la circ decat la spital. Singurul efect terapeutic al hipnozei este ca devii mai usor la portofel.
Psihiatrii si psihologii pot invata hipnoza intr-un curs optional, dar marea lor majoritate nu o practica, deoarece nu are efect terapeutic. Bine, exista si psihiatri si psihologi sectanti sau cu idei deviante, aia, da, practica hipnoza. Dar fara a avea baza stiintifica.
Nu știu, n-am apelat niciodată la așa ceva până acum și nici n-aș apela pentru nicio problemă, fiindcă nu cred în așa ceva.
Dar te poți interesa de astfel de persoane care se ocupă cu asta și întreabă-le dacă merge pentru ce-ți dorești.
Man termin-o cu frustrarile astea. Du-te cu 500 lei si fa-ti treaba si nu ne mai dispera. Chiar esti foarte repetitiv in intrebari fara sens.
oceanoflove întreabă:
fashionaddict întreabă: