Testosteronul mic poate fi determinat de niste testicule mici, dar de obicei este determinat de altceva. Oricum, valoarea scazuta a testosteronului nu determina micsorarea testiculelor, ci atrofia testiculelor determina nivel scazut de testosteron. Daca iti cresti testosteronul prin metode din afara, testiculkele se vor micsora si mai mult. Fiindca testiculele secreta testosteron si cresc cand trebuie sa secrete mult. daca nivelul de testosteron e mare (din afara), testiculele nu mai secreta, fiindca simt ca nu e nevoie si se atrofiaza. Deci nu, daca cresti testosteronul, nu vor creste testiculele. Nu stiu daca am fost clara. E ca si cum aizce: daca mananc, inseamna ca mi-e foame, deci cu cat voi manca mai mult imi va fi mai foame (daca testosteronul e mic, testiculele sunt mici din cauza asta). De fapt mananci fiindca ti-e foame si mancand mai mult, foamea va scadea.
Si eu sunt parere ca testicolele fiind niste organe daca au marime mai mare produc mai mult testosteron pe care il pompeaza in tot organismul, consider totusi ca orice hormoni masculini sau feminini fac lucruri bune pentru reproducere dar hormonii deterioreaza sanatatea in timp
Doar ca parerea ta nu are suport stiintific. O mica parte din testicul produce testosteron, 98% din el produce spermatozoizi sau nimic. Cu cat e mai mare, cu atat zona care nu produce nimic e mai mare
Testosteronul este un hormon si nu are nicio legatura cu marimea testicolelor.
Citeste aici si nu mai fabula.Este produs de testicule dar nu in sensul in care crezi tu:http://ro.wikipedia.org/wiki/Testosteron
Testosteronul nu are legatura cu marimea testicolelor, Sa zicem ca unu are testicule mari si duce un stil de viata nesanatos, are multa grasimie corporala... testo este foarte scazut.
Testosteronul este un hormon sexual ce ajuta la dezvoltarea organelor sexuale si la producerea spermatozoizilornu poti sa iti maresti testosteronul, poate doar cantitatea lui daca iei fiole sau pastile...