| Nemes_Anamaria_1990 a întrebat:

Știe cineva cum pot sa îmi albesc dinții? Exista anumite produse in supermarketuri sau farmacii? Sau se pot albii destul de bine și cu alimentele pe care le avem prin casa? Dați-mi va rog exemple de produse și de unde le-as putea cumpara, sau alimente la îndemâna oricui

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| devilshelp a răspuns:

Freaca-i cu zeama de lamaie, stai cu ea vreo 30 de secunde si dupa spala-te normal pe dinti. Fa asta doar o data pe saptamana. Si spala-te in fiecare seara pe dinti ca degeaba le faci nu stiu ce tratamente daca nu te speli suficient de mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bicarbonatul de sodiu, sare.

| stefiiii3 a răspuns:

Cu bicarbonat, dar nu-l folosi prea deswinking

| AleexisViol3t a răspuns:

Bicarbonat sau sare

| Legion7X a răspuns:

Cu pastă de dinți logic pe fiecare dimineață.
Dar nu îi freci până dă sângele trebuie doar să nu îi freci apăsat ci lent.
Fă asta dimineața și o să vezi că o să fie precum smalțul de la farfurie treptat.

Cei care îi vezi la tv cu dinții albi, au fațete care costă 250 euro o fațetă.
Știu asta deoarece într-un interviu dat de Dorian Popa.
Însă nu are numai el fațete ci are și măsa și mai toate vedetele.
Dinții nu sunt extrem de albi în mod normal la un om.

| Donsavas a răspuns:

Buna! Mergi la un igienist dentar, consulta-te cu acesta! Ai nevoie de spalaturi profesionale.

| RAY a răspuns:

Mergi la stomatolog, astea sunt metode prostesti