| PopescuPaulAlexandru a întrebat:

Știe cineva dacă sunt clinici de acupunctură în București, cu program de după-amiaza, cu trimitere?
Dacă da, vă rog să îmi răspundeți!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Acupunctura este escrocherie medicala.

| Xena20 a răspuns (pentru doctorandus):

Nu mai vorbi in necunoștință de cauza, am făcut acupunctura pentru pb cu spatele și m-a ajutat.

| doctorandus a răspuns (pentru Xena20):

Https://web.archive.org/......otic%C4%83

Acupunctura fusese interzisa in China drept escrocherie medicala. Tov. Mao a descoperit ca nu are bani de anestetice, asa ca a impus anestezia prin acupunctura. Cine recunostea ca anestezia prin acupunctura nu functioneaza sau tipa in cursul operatiei era trimis in lagarul de concentrare. In schimb aveau dreptul sa tipe sloganuri politice, dar doar din cele aprobate de Partidul Comunist Chinez.

Trebuie sa intelegi ca Mao nu era prost sa foloseasca el insusi acupunctura sau medicina traditionala chineza. Acupunctura si TCM erau rezervate prostimii (sclavii lui pe plantatie).

Întotdeauna tratamentele alternative care ajuta (câteodată mai bine decât cele clasice ) sunt interzise sau atacate, motivul e simplu, nu fac bani cei care trebuie, sănătatea e o afacere din care trebuie sa facă bani doar cei autorizați, nu are nimeni interesul să te faci bine că nu le mai dai banul, un pacient vindecat e un pacient pierdut

Ce ușor e sa dai copy paste la linkuri aiurea de pe net

| doctorandus a răspuns (pentru Xena20):

"nu are nimeni interesul să te faci bine că nu le mai dai banul, un pacient vindecat e un pacient pierdut"=teorie paranoida a conspiratiei.

Imi plac oamenii naivi care cred că tot ce zboară se mănâncă...

| PopescuPaulAlexandru explică (pentru doctorandus):

Auzi tu, eu am mai făcut acupunctură acum un an și mi-a mers foarte bine, pentru spate.
De unde știi tu că acupunctura este o escrocherie medicală dacă tu nu ai încercat?!
Eu am întrebat aici știe cineva de o clinică de acupunctură cu program de DUPĂ-AMIAZA în București!
Așa că nu ai ce să cauți aici, mai bine taci, că nu îți fierbe nasul nicăieri!

| doctorandus a răspuns (pentru PopescuPaulAlexandru):

Daca as fi incercat-o, iti puteam oferi cel mult o martuire anecdotica despre asta, nu stiinta. Ce ti-am spus mai sus este stiinta, nu o parere personala.