Majoră sau minoră?
Linie telefonică gratuită 0800 500 333
Telefonul copilului 119.
Majoră. Mulțumesc pentru răspuns.
Mi e cumva să scriu pentru că simt că nu s probleme adevărate și că o să fiu judecată. De curând am început să lucrez la Profi și e oribil. Mă stresez încontinuu, nu mai pot să dorm, să mănânc, nu mă simt deloc bine cu mine, psihic mă simt foarte nasol. Acum că am scris asta pare că e doar atât și poate că e doar atât, doar că mă simt copleșită de tot, de singurătate, de lucru, nu mai am putere. Da, îs conștientă că există oameni care o duc de 1000 de ori mai rău, poate de asta nu voiam să scriu în detaliu, ca să nu mă simt nerecunoscătoare dar poate chiar așa sunt.
Ai răbdare cu tine! Ești la început și totul e nou; după vreo 2 - 3 săptămâni va fi altfel! Dacă nu te acomodezi, încerci altceva! Încearcă să-ți faci prieteni acolo; poate te ajuta asta și la lucru. Ce-ți bați capul daca cineva te judeca? Nimeni nu-ți da mancare; ți-o câștigi singura! Fii tare; asta e o perioada mai grea, dar va trece! Toți am avut și avem încă astfel de zile! Luptăm și nu ne dam bătuți; va trece totul și ne felicităm că am supraviețuit! Multă sănătate și putere!
Mulțumesc enorm pentru cuvintele drăguțe. O să încerc să fiu tare.
Exista un cabinet psihologic la care trimiti intrebarea si primesti raspuns. https://www.facebook.com/psihologabuz
Blackwoman27 întreabă: