| Anasta11200 a întrebat:

Știe cineva sfaturi pentru slăbitul în greutate? Locuiesc într-o casă unde nu există mai niciodată mâncare care ar corespunde cu orice fel de dietă, iar eu nu am de unde să fac rost. În situația asta, am ajuns să nu mănânc nimic și doar să beau apă sau să mestec gumă, dar vrând nevrând tot ajungem noapte să mănânc cât 3. Vrei să știu dacă e posibil și să slăbesc dar și să nu fac foamea în aceleași timp

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pentru a slabi nu-ti trebuiesc diete, ci vointa sa iesi din casa si sa alergi, cam 1 ora pe zi.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Micșorezi drastic porțiile și faci sport

| dullcat a răspuns:

Buna.Trebuie sa mananci adecvat, adesea insemnand sa gatesti, sa ai vitamine plus un aport de proteine adecvat, si sa faci sport etc.Mestecatul gumei asa iti poate aduce mari probleme cu stomacul, mai ales daca nu ai mancat inainte.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Poveste-ne totusi mai multe despre casa si cei care stau in ea. Medic de familie nu aveti?

| alina2k18 a răspuns:

3luni in Somalia si vii tras prin inel laughing

| RoCkKiD a răspuns:

Din pacate este foarte greu sa slabesti fara sa gatesti. Daca gateste altceneva nu ai de unde sa stii ce a intrat in mancarea aia deci nu o sa stii cate calorii sunt pe portie...deci o sa trebuiasca sa manaci sau mai putin sau sa manaci doar fructe/legume.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prin efort fizic echilibrat. Fa gimnastica, jogging, practica un sport.

| LarisaChe07 a răspuns:

Sport. Multe exercitii fizice.

| AlexandruIonescu86 a răspuns:

Încearcă să consumi porții mici și sănătoase pe parcursul zilei, să te hidratezi corect și să faci exerciții fizice. Discută cu membrii familiei despre introducerea unor opțiuni mai sănătoase în meniul zilnic. În caz contrar, poți lua în considerare achiziționarea unor produse sănătoase pe cont propriu. Foamea nu e soluția.

| unknownnn a răspuns:

Gătește-ți. Nu te oprește nimeni bănuiesc să-ți gătești ceea ce vrei. Fă-ți cumpărăturile separat și ulterior pregătește-ți proprile mese.
Nu recomand reducerea porților din mâncarea gătită în casa ta, în cazul în care te-ai gândit la asta, fiindcă de cele mai multe ori, dacă nu corespunde vreunei diete, slabe șanse să-ți asiguri toți nutrienții.

E important să te hidratezi, dar e la fel de important să-ți asiguri toți nutrienții necesari. Also, guma de mestecat e incredibil de nesănătoasă și calorică. (depinde de gumă tho)

Răspunsul la ultimul lucru menționat de tine e sportul, care e recomandat oricum.