| mgtow a întrebat:

Tigara electronica care se fumeaza cu o aroma fara nicotina face rau la plamani sau nu are nimic? Ma tenteaza si pe mine chestia asta chiar daca nu sant fumator imi aduc aminte ca in rare ocazii fumam narghilea acum cu tigara electronica care se incarca la pc si pui nitel lichid e destul de grozav oare dauneaza sau nu sanatatii? Fara nicotina desigur.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Țigara electronică este mai toxică de cât cea clasică, renunță la fumat!
Pa, pa.

Răspuns utilizator avertizat
| B0ne a răspuns:

Singura "țigară" electronică care nu dăunează sănătații este cea cu abur. Nu se găsește la noi în România, ci doar în Canada și poate și în alte țări.În rest, toate țigările dăunează sănătații.

| ElennaGlc a răspuns:

Tigara electronica nu are nicotina, sunt aburii lichidului care il introduci. totusi, de ce ai vrea sa folosesti una daca nu esti fumator?

| Nerd a răspuns:

Eu cred ca nu are nici o problema cu plamani dar ar fi mai sigur sa intrebati in Farmacie funda plssss?