Da. Normal ca poți. Doar sa te ții de alimentație și de sport in fiecare zi. ‘)
Este gresit sa iti impui vreau sa slabesc atat, corect este sa zici vrea sa slabesc nu cate kg si inc ate luni.
Daca am luat 20 de kg in 2 ani de zile nu este logic sa dau jos acele kg in 4 lui ci undeva la 1 an pentru ca asa este mai corect fata de organism... daca slabim rapid corpul il vede ca pe agresiune si apoi incearca sa ajusteze in asa fel incat vei asimila mult mai repede tot ceea ce mananci...se numeste memorie a masei. De aceea recomandarea mea este sa faci sport si sa te tii de el indiferent de perioada ca sunt luni sau ani asta nu are importanta, dupa cate stiu sala se poate face pe viata nu are contraindicatii, bineinteles ca trebuie sa ai mare atentie la dieta caci dieta este mai importanta chiar decat sportul.
Cu alimentatie corecta si eventual ceva mai mult sport decat alergatul pe banda, da.
Eu am slabit 17 in nici 3 luni si sunt foarte sanatos si ma mentin bine. Daca te tii de alimentatie foarte stricta si faci si sport suficient nu ai cum sa gresesti. Nu conteaza in cat timp ai pus kg pe tine, singurul risc in a slabi foarte rapid este sa te ingrasi la loc, dar daca iti schimbi stilul alimentar si te tii de treaba o sa fie totul bine. Poti sa ma intrebi daca vrei detalii, cu toate ca informatia este usor de accesat pe net.
Degeaba alergi pe banda arzi calori putine loveste sacu de box si o sa arzi dublu
Si nu vei slabi 10 kg lol
Daca nu sti nimic despre slabi o sa tragi tare trebuie sa ti deficit caloric etc si alte chesti uitate pe Youtube Angel Fitness!
Invata de acolo.
Mai bine alergi in parc decat pe banda. Banda aia e o minciuna, arzi mult mai putine calorii decat daca alergi pe bune.
Este posibil, dar mai adăugi două condiții la programul pe care ți l-ai stabilit:
-fara grăsimi animale
-fara masa de seară.