| Maria_3931 a întrebat:

Tin o dieta de 2 luni...in aceste 2 luni am slabit...chiar mult 10 kg. dar acum chiar daca o tin nu mai slabesc(o tin la fel)chiar ma ingras! mi s-a mai intamplat asa acum o luna dar am mai asteptat 3 zile si slabisem foarte mult. Ce se intampla cu corpul nostru atunci cand se intampla astfel de lucruri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| PinkPanther a răspuns:

Asti in faza de platou, tine cura mai departe. trebuie sa se obisnuiacasa organismul cu noua greutate si dupa incepi iar sa slabesti. faza de platou poate tine si o luna, dar nu te lasa, in perioada aia se ard grasimile mai vechi si o sa vezi ceva diferente in centimetri dar nu la cantar

| totElodia a răspuns:

Normal! Metabolismul tau a incetinit dramatic! Pe viitor nu vei mai slabi atat de mult (IN NICI UN CAZ atat de mult) pentru ca l-ai obisnuit pe o anumita perioada de timp cu putine alimente, cu un aport caloric mic.

| mamasit4 a răspuns:

Imi zici si mie dieta daca te rog?batting eyelashes

| anymaria a răspuns:

Nu mai tine tot felul de diete drastice.eu in fiecare zi beau dupa fiecare masa un pahar de apa cu jumatate de lamaie stoarsa. am 20 de ani si am ajuns la 47 de kg doar cu apa plata si lamaiewinking sper sa te ajute:*