Nu trebuie sa te infometezi in halu' asta. Nu e o urgenta deoarece nu esti la limita obezitatii. Incearca sa combini mancarea pentru ca altfel va fi si mai rau si te vei imbolnavi. Poti manca ce doresti insa nu in portii mari. In plus ar trebui sa faci sport pentru ca toate caloriile vor disparea dac faci miscare.
Alt lucru pe care trebuie sa faci este sa nu manaci dupa 7 pentru ca tot ce mananci dupa ora asta se va 'pune'. Si nu te mai ingrijora si simte-te bine in pielea ta! Toate fetele sunt frumoase! De asta baietii sunt morti dupa noi Iti spun eu Succes
Esti constienta ca acest regim de infometare nu este sanatos, nu-i asa? Pe de alta parte trebuie sa mananci din toate cate putin si sa nu mananci seara. Ca sa scapi de aripioare trebuie sa faci miscare - abdomene si exercitii care sa-ti solicite soldurile si picioarele. Daca acum slabesti cu acest regim, dar bineinteles ca nu il vei putea tine toata viata - cand vei incepe sa mananci cat de cat normal te vei ingrasa - este efectul de jo-jo. Esti tanara, ca si greutatate esti in barem normal, nu este vorba sa fie nevoie de o cura de slabire. Obsesiile sunt rele - nu aduc nimic bun. Este firesc sa mancam din toate cu masura. Daca ai tendinta de ingrasare poti sa consulti un medic ca sa nu fie vorba de ceva care sa nu functioneze corespunzator in organism. Iti doresc sa te bucuri de viata si sa o traiesti fara obsesii
Nu dispera! Toate au o rezolvare! nu trebuie sa te infometezi pentru a rezolva problema! incearca sa maninci multe fructe si legume (fara sa exagerezi deoarece si acestea pot fi acide), carne slaba fiarta sau la gratar cu salata, peste, lactate cu continut redus de grasimi...si sport! daca nu mergi la sala, macar sa faci plimbari pe jos sau cu bicicleta macar o jumatate de ora...rezultatele vor veni in timp si cred ca va fi mult mai sanatos pentru tine. Mult succes!
Fa sport si mananca sanatos, nu te infometa, si nu te lasa prinsa in iluziile create de societate cu privire la standardele de frumusete. Ce-i drept, grasutele nu arata prea bine, dar nici fetele snur nu sunt apreciate.
Ai mare grija ca aceasta obsesie poate duce la una din cele mai perfide disfunctii alimentare-anorexia in care organismul se dezechilibreaza puternic si foarte greu isi revine sau nu isi mai revine niciodata.La varsta ta organismul este inca in dezvoltare si are perioade in care asimileaza si in care stagneaza.Mananca normal, nu in exces, fa miscare si sa ai un regim de viata echilibrat.
Fatoo arati bine.pfff...si eu sunt la felsunt obsedata sa nu ma ingras ori sa slabesc nici eu nu stiu ce vreaumananca putin din orice acum sincer crezi ca te faci obeza ca gusti de pofta o felie de tort sau crezi ca slabesti daca faci foamea dupa parerea mea mai rau te vei imbolnavi asapune mana si mananca macar inca atat cat mananci tu pe zi pentru ca si eu tot la fel mancam inainte pana a avut prietena mea probleme grave cu stomacul si m-am gandit ca nu'i bine si nu vreau si eu sa ajung rau.
pupici
Mersi Deeza la fel si tie brun3ta si tuturor pentru sfaturi
app. dau fundita cui vreau si cui cred eu ca merita
Dupa parerea mea, cred ca arati destul de bine.si eu am cam aceeeasi inaltime, poate cativa cm mai putin si 3 kg mai putin, insa ma simt bine asa cum sunt! probabil, gandindu'te mereu la asta, ai impresia ca te ingrasi.accepta'te asa cum esti, si vei vedea ca o sa observi altfel lucrurile.si incearca sa nu faci foamea, nu faci decat sa-ti distrugi stomacul si va fi mai rau oricum ai fi, cine te place te place asa cum esti :*
Hey. dc vorbesti aiurea.mai bine ssst tacisi nu mai scrie nimic nu am nevoie o sa ii dau funditse numai lu brun3ta ca asa vreau eu care ti-e problema?hai pa
Pai eu n-am nicio problema. Tu vei primi avertizari din partea adminului. Te-am pupat :*
Daca vrei sa asxculti mananca ce vrei dar in fiecare zi trebuie sa mergi cel putin 1km pe jos, dar sa mergi nu sa alergi.
Dupa max 1luna mai vorbim sa vezi.
Adelina, tine seama de raspunsurile date si nu tine nici un fel de cura de slabire ca nu este cazul. Ai insa un raspuns avizat de la Brigaela care este medic, asa ca este cazul daca nu poti manca sa mergi imediat la un medic nutritionist, pentru a-ti da sfaturi si chiar la un psiholog pentru a nu avea ulterior mari necazuri.
Sa fii sanatoasa pentru ca, in opinia mea, fata de inaltime, acum esti mult prea slaba.
dobrin1019 întreabă: