| PrecioussGirl a întrebat:

Tine cineva dieta Dukan (http://dietadukan.ro/)? Ce parere aveti? Au aparut rezultate? :) Cat mai multe sfaturi si pareri as dori.
Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Ðida a răspuns:

Salut. Sora unei prietene a tinut aceasta dieta si a slabit, nu stiu sa iti spun exact cate kg. Si prietena mea a tinut aceasta dieta dar nu a dus-o pana la capat era cred ca in prima faza si a renuntat dar a slabit 3kg... Daca ar fi dus prima faza pana la sfarsit (sau dieta mai bine zis) cred ca ar fi slabit mai mult.

| hauhau a răspuns (pentru Ðida):

La inceput chiar incepusem sa citesc site-ul etc crezand ca-i dai sfat bun, dupa am realizat ca tu faci publicitate dietei aleia la toate intrebarile. Thumbs down.

| hauhau a răspuns:

E 100% media hype.
Daca vrei sa slabesti, este infernal de usor, varsta/tipul corpului/sexul nefiind importante.

Tot ce trebuie sa faci este sa ai un deficit zilnic de calorii (si macro-uri bune pentru corpul tau) :-)

Întrebări similare