| wannabe a întrebat:

Tinerii (apti, perfect sanatosi fizic, intre 18-25 de ani) care nu se mai pot bucura de viata, sufera de probleme mintale?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Au probleme de acomodare, de socializare, de educatie.
Nu e boala mintala, dar poate duce la depresie si chiar si la probleme psihice mai grave, daca nu-si rezolva problemele, timp indelungat.

| Edisor27 a răspuns (pentru Bula):

Bula ma ajuti cu ceva cum sa pun o poza la profil? Cand raspund

| Mayhem666 a răspuns:

Nu, unii sufera doar de lene, exact ca si mine, eu sufar de lene cronica, dar ma bucur de viata spre deosebire de altii.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Nici pe departe. Majoritatea sufera de lenevita cronica. Ca sa traiesti, sa faci ceva care sa te bucure si sa-ti faca placere, chiar ca sa te regulezi trebuie sa fii putin harnic.

| seth2016 a răspuns:

>> sufera de probleme mintale?

Probleme sunt, dar nu le-as numi probleme mintale.

Ca sa te bucuri de viata si sa fii fericit trebuie sa inveti sa-ti activezi cortexul prefrontal. Asta de la frunte. Unii nu stiu cum sa o faca ca sa-si produca fericirea cand nu o au.

Vezi ce zice Daniel Gilbert:

https://www.youtube.com/watch?v=BwQFSc9mHyA

Are si o carte:
https://carturesti.ro/carte/in-cautarea-fericirii-editia-a-ii-a-180849

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum zicea si Bula, nu e boala mintala ci o stare sufleteasca care pe parcurs se agraveaza.

| NarutoGokuIchigoHarryPotter567443 a răspuns:

Ce înțelegi tu prin „ a se bucura de viață "?

| octaviatatar a răspuns:

Nici pe departe doar ca fericirea nu e data sau primita din lucrurile sau tehnologiile noastre. Fericirea vine de la Dumnezeu. Trebuie sa ai o relatie cu El. La inceput e foarte greu, dar pana la urma te acomodezi si o sa inceapa sa iti placa. Eu am una si imi place foarte mult si desi trec prin multe greutati, trec prin ele fericita. Iti spun pe cuvant de onoare, E SUPER!