anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Știți cumva de ce îmi tremură mâinile și picioarele când fumez țigări? Efectiv mă ia și o amețeală de cap, parcă îmi amplifica și anxietatea.
Acord funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Floridori a răspuns:

Nu este un secret ca fumatul nu este sanatos si ca acest obicei afecteaza diverse organe.
In ceea ce priveste creierul, fumatul afecteaza, in principal, zona cortexului frontal si zona subcorticala.Asta inseamna ca este afectata si productia de hormoni.
Deoarece deja exista un dezechilibru chimic/hormonal la nivelul creierului, in cazul persoanelor cu orice tip de tulburare psihica, fumatul este un factor ce le poate inrautati starea, le poate amplifica simptomele si le poate agrava afectiunea de care sufera.

12 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

Țigările sunt prea tari; schimba-le sau mai bine lasa-le de tot! E păcat sa te simți așa pentru prostiile astea! Numai bine!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DracuIa):

Tremuri când vezi țigani? Poate suferi de țiganofobie happy Românii nu fac rău,decât bârfesc prea mult,țiganul in schimb se răzbună de fiecare data dacă l-ai supărat de înzecit de ori,din țânțar multi fac armarari, îl superi cu o chestie minora sau o glumă și se răzbună precum un psihopat, bine, și unii români sunt așa, dar mai rar, de obicei cei cu probleme psihice

| vodami92 a răspuns:

Pai oricum tigarile nu fac nici un bine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru vodami92):

Efectiv

| vodami92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai asta nu stiu!

Răspuns utilizator avertizat
| Ioana06i a răspuns:

Probabil fumezi țigări prea tari. Încearcă să reduci țigările prea tari și mergi pe cele slabe.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ioana06i):

Care sunt cele slabe? dă-mi câteva exemple happy

| Ioana06i a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu știu chiar foarte multe, dar hai sa iti dau câteva, totuși.
Winston albastru lung.
Winston selection (green/black).
Dunhill alb.
Kent 8 scurt.
Ashima.
Kent Core.
Astea-s tot ce-mi trec acum prin minte. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ioana06i):

Mersi frumos happy

| Iulianshh a răspuns:

Asa pateam si eu la 10 ani cand fumam, acum am 13 ani si cand fumez nu mai am nici o treaba, incearca sa nu tragi incontinu din ea si sa o mai si lasi