anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Toata lumea vorbeste despre cure de slabire, dar mi-ar placea sa mai vad si intrebari despre cele de ingrasare happy
Eu am 1.72m si 49 de kilograme. As da orice sa mai pun vreo 10, dar nu mi-e foame oricat sport as face.
Oricum, intrebarea e, va simtiti bine in corpul vostru? Sau l-ati vrea mai slab/gras?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Sunt intrebari si despre ingrasa, cu raspunsuri bune, cauta pe site.

Lega de intrebare :da, ma simt bine, dar as mai vrea 5-6 kg de masa musculara

| ihacoswhy a răspuns:

Eu as vrea sa fiu ca tine! dar nu ca nu e sanatos dar trebuie sa ai musculatura mai buna adica sa faci sport

| AndreeaE a răspuns:

Sti mai bine ramai asa, eu am fost la fel ca tine dar acum m-am ingrasat pe la 60 de kg acum cred ca am am inceput cura de slabire pentru ca acum chiar nu ma vad cu ochi buni. Am fost slaba pana acum un an sau doi cand au fost acele zapezi mari eu am stat in casa si am mancat foarte mult asa am devenit la 70 de kg, acum dau jos cat pot. Uneori ma simt bine alteori nu, dar sa sti...stiu cum este sa fi si slab si gras deci mai bine slab.

| anonim_4396 explică (pentru AndreeaE):

Sincer, as prefera sa fiu mai grasa decat mai slaba, dar e adavara ca nu stiu cu e, asa ca nu pot spune sigur.
10 kg tot sunt determinata sa pun pe mine.

| ralucap91 a răspuns:

Ce varsta ai?
sfatul meu sa iti lasi corpul sa se dezvolte de la sine, decat sa ajungi sa pui kilograme pe tine si sa nu mai le poti da jos. probabil dupa o nastere vei ajunge sa iei in greutate. nu vei ramane toata viata la silueta asta

| anonim_4396 explică (pentru ralucap91):

Am 19 ani. Vreau sa ma ingras pentru ca, pe langa aspectul fizic, nu e sanatos sa fiu asa slaba. Nici nu prea am energie happy

| ralucap91 a răspuns:

Consulta un medic endocrinolog sau mergi la un plafar si cumpara-ti vitamine (fier, magneziu, calciu in principal)

| anonim_4396 explică (pentru ralucap91):

Am fost. Am luat. Nimica nu prea are efect la mine.

| inu97 a răspuns:

Ma bucur ca mai vad si oameni care nu au treaba cu greutatea in +. pai tot ce ti-as spune eu ar fi, exact ce am facut eu sa ma ingras 10 kg, aveam aceeasi problema, nici mie nu imi era pofta de mancare, dar am facut in felul urmator:. Stateam nemancat pana imi era foame iar cand imi era foame rueam frigiderul, mancam pana plezneam, si in + nici nu faceam sport, tot ce faceam era sa stau, pe fb, si altele, deci in principiu, trebuie sa mananci mult, nu neaparat nesanatos, si sa fii sedentar, macar pana ajungi la greutatea ideala, succes la mine a functionatwinking:*