| Iulia250711 a întrebat:

Toata ziua m-a durut capul ingrozitor si spre seara s-a agravat. nu am nicio pastila. Ce sa fac sa nu ma mai doara capul? In afara de a dormi. Merci

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| qwertyqwerty a răspuns:

Buna! happy
-Pentru inceput trebuie sa te calmezi apoi ai putea sa iesi pe balcon/in curte sa iei niste aer proaspat.

-Deschide un geam, aeriseste-ti camera.
-E important sa te hidratezi, sa bei multa apa deoarece aceasta iti ofera energie.
-Intinde-ti muschii gatului.
-Bea un ceai de menta, te va linisti.
Multa sanatate! happy

3 răspunsuri:
| mami a răspuns:

suna la 112 si vine careva sa iti masoare tensiunea si ei sigur au pastile de calmare si nu te costa nimic
sa spui operatoarei sa nu ati trimita smurdul ca ei nu au in dotare nimic

| вσмвση3ℓ a răspuns:

Cred ca ai racit... ai stat cu capul gol pe afara, te-a prins curentul.Ia o pastila si pune fesul in capwinking... si pe mine ma durea capul intr-o parte. si am luat o pastila si mi-a trecut. dar cand ies afara pun un fes.

| maritzandrei a răspuns:

Ia un Ketonalwinking tongue.Cel mai bun medicament..sau daca nu...Ia o sticla de cola.desifoneazal.si il "stingi" laughing... FUNDAA? happy * tongue