| Vnr a întrebat:

Tocmai a trecut majoratul meu, stres mult, nedormit zile intregi anterior.Mi-am iesit din ritmul meu normal, nu mai stiu cum e sa te simti odihnita, cu energie, maine trebuie sa merg la scoala, mie imi e rau, ma doare burta, am greata, nu foarte severa.Ce sfat imi dati? Ce sa fac? Voi ce faceti cand efectiv aveti bateriile descarcate de tot?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Este clar că organismul tau resimte din plin oboseala, din păcate daca ai cursuri dimineata, nu poti dormii mult, dar poti recupera orele de somn după ce vi de la scoală, sau culcîndu te mai devreme in fiecare seara, adica asta inseamnă că pină in ora 22 sa fi in pat, că somnul cel mai odihnitor este acela pînă in ora 12 noaptea, daca obisnuiesti sa te culci tîrziu atunci tu vei fi mereu obosită si stresată, ce vârstă ai?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Toate problemele se pot rezolva prin somn, somnul reglează tot organismul si sistemul nervos, inainte de culcare poti ruga pe cineva din familie sau daca ai prieten sa i ti facă masaj, vei adormii in 10 secundelaughing garantat.

| christall a răspuns:

Cand am bateriile descarcate dorm mai mult.

| ĂlaRău a răspuns:

Un somn de calitate urmat de o iesire in oras cu cativa prieteni.