| adELiNN1 a întrebat:

Tocmai am fost la un consult oftamologic si am -0, 5 la ambii ochii.
De 2 zile mi-am luaut ochelarii si ii port la calculator si la televizor dar am observat ca daca ii dau jos si vreau sa ma uit fara ei incep sa vad mai incetosat decat inainte. Capu nu ma doare de la ochelari nu ma deranjeaza deloc. Stii cumva din ce cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fiindca nu trebuie sa dai jos ochelarii. cand ii porti, ochiul se relaxeaza si nu mai este obligat sa se forteze sa faca acomodare. cand ii dai jos, e mai greu sa faca efortul mare de acomodare

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Atâta timp cât porți ochelari de vedere, este normal să apară această diferență, lentila ajută la o claritate a vederii!
Pa, pa.

| NCN a răspuns:

Poi daca fara ei vezi in ceata atunci iti fac bine pentru un timp asa e dar consulta medicu sa fi sigur.

| Fluffy2 a răspuns:

Asa mi se intampla si mie.Stai linistit ca nu e grav.Brigaela are dreptate.Succes!