| Claudiu_Clau_1984_gIBZ a întrebat:

Tocmai ce am aflat ca mama mea are cancer mamar de doi ani....Cate sanse sunt sa i se vindece?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

În primul rând, îmi pare rău pentru situația tristă în care te afli.
Înainte de toate, vreau să îți spun că am cunoștințe de familie care au descoperit că au această boală, s-au operat și acum fac kinetoterapie și din câte am înțeles, evoluția ar fi bună.
Acum depinde foarte mult de tipul de cancer: cât este de avansat sau nu, dacă s-a extins în organism, pe ce organe, dacă este operabil etc.
Sfatul meu e să mergeți la un medic bun care să vă spună exact.
Îi doresc mamei tale multă sănătate, iar ție, putere să o ajuți și să îi fii alături!

Toate cele bune!

8 răspunsuri:
| MistretulPufos a răspuns:

Depinde in ce stadiu este

| Claudiu_Clau_1984_gIBZ explică (pentru MistretulPufos):

Deja a ajuns pe la alte organe...

| MistretulPufos a răspuns (pentru Claudiu_Clau_1984_gIBZ):

Imi pare rau sa iti dau vestea...cand ajunge in ultimul stadiu (cum e la mama ta), nu prea mai ai ce sa faci...

| MeForeverAlone a răspuns:

Bună Claudiu. În primul și în primul rând, vreau să știi că îmi doresc foarte mult ca mama ta să se vindece. Diriginta mea mi-a povestit că a avut cancer, a făcut operație și s-a vindecat. De asemenea, dacă e tratat din timp e posibil să nu mai existe vreo problemă. Vreau să îți recomand ceva. Uită-te pe Youtube la documentarul secretului. Ba nu, o să-ți dau link-ul:https://youtu.be/k5VZ6t0rzgE
Crede-mă, o să te ajute foarte, foarte mult.
Din nou, sper ca mama ta să se vindece. Și nu doar sper, chiar cred că e posibil.

| BadAngel3 a răspuns:

Sincer, nu stiu nimic despre asta, dar chiar imi pare rau....Nu-ti face griji...totul o sa fie bine...

| AndreiRo2313 a răspuns:

Ba cel mai sincer raspuns ar fi sa stai cu ea cat mai poti restul in seama domnului bucurate de fiecare moment cu ea

| LaurenEdward a răspuns:

Sunt foarte multe sanse sa-si revina cu ajutorul operatiilor si bunica mea a avut la fel si s-a operat si acum e bine la fel si diriginta mea si-a revenit si inca mai preda. Doar ca s-ar putea sa aiba mici probleme cu nervi dupa operatie

| IriminMadalina29 a răspuns:

Sunt 10 la suta sanse sa traiasca daca o ajuta dumnezeu!