Bună. Du-te la medicul de familie și o sa te îndrume. Cere o trimitere la neurolog sa vedeți dacă totul e ok
Dar ce ai pățit?
Sper că nu mai ai gânduri de la necuratul!?
Nu e,dar daca lovitura a fost severa poți ajunge la complicații,chiar la epilepsie din ce am citit.
Cred că acum simptomele sunt amplificate de anxietate; anxietatea amplifica și distorsionează o durere,percepi altfel durerea și unele simțuri legate de durere și frici, le amplifica la un nivel mai amplu decat sunt ele în realitate. De exemplu : daca te lovești la genunchi acea durere de la anxietate o percepi mult mai intens decât în realitate. Creează o distorsiune cognitivă. Deci, ești bine sănătoasă, doar că încă nu înțelegi cum sta treabă cu anxietatea! Uneori chiar și când știi totul despre anxietate tot se manifestă, dar o poți controla prin conștientizarea gândurilor.
Te pup suflet drag și ai grija de tine
Nu, nu am făcut-o intenționat...Sunt foarte bine din acest punct de vedere. Am dat niște mâncare și apă la căței și deasupra cuștii lor și a castroanelor cu apă și mâncare, este scara cu ciment, cum te urci sus în pod și fără să fiu atentă, am dat cu capul, de am amețit pe loc și de atunci mă doare și am simptomele de mai sus. M-am odihnit un pic, dar mă simt cam la fel. M-am grăbit să plec din acel loc și m-am lovit.
Ești tu mai sensibila puțin,nu e o lovitură violenta, daca era acum erai deja in coma sau inconștienta. E normal sa te doare, și 3 zile poate dura dar nu trebui sa te sperii, e normal. Ai grija de tine!