| Lex a întrebat:

Tocmai m-a muscat pisica mea, am de ce sa-mi fac griji? Mi-a dat sangele... Pisica a crescut in apartament de mica si sigur nu are rabie...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| rolly14 a răspuns:

Nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi... daca a fost crescuta in apartament fara a avea vreo infectie sau altceva atunci este bine

Răspuns utilizator avertizat
| gabimaris a răspuns:

laughing du repede pisica la veterinar sa nu turbeze! Din voi doi se pare ca tu esti mai expus la actiunea factorilor externi - tu ai iesit din apartamant, nu? laughing

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Dezinfecteaza-te bine cu apa oxigenta si rivanol. Eventual ai putea merge la spital pentru un antitetanos.

lolita
| lolita a răspuns:

Sin pe mine ma musca destul de des big grin, chiar daca ai crescut-o in apartament poti lua o multime de microbi tinand cant d faptul ca pisicile isi fac o gaura penteru a face nevoile si dupa o astupa si o mai si miros pe deasupra pentru a vedea daca mai miroase. trebuie sa te dezinfectezi intotdeauna dupa orice tip de muscatura. cu apa oxigenata sau alta substanta dezinfectanta, chiar spirt daca suporti durerea.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Dezinfecteaza locul muscat in rest nu ai de ce sa-ti faci griji.

| simpluEu. a răspuns:

Da....ai grija poate are boala aia porcinahee hee...glumesc...nu are ce sa ti se intample...pe mine m-au muscat cateii mei...si nu am innebunit...sau poate au innebunit eibig grinbig grin

| umbrescu a răspuns:

Buna! eu locuiesc la sat si m-a muscat o pisica dar era micuta nu devenise adult. Ar trebui sa imi fac griji/?