anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tocmai m-am pus în pat sa dorm și când sa mă ia somnu după câteva minute mă trezesc destul de speriat pentru că aud niste bușituri țări că și cum batea vecinul de sus foarte tare. Și întreb persoana care e cu mine in camera ce au fost bușiturile alea. Aparent doar eu am auzit bușiturile.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| xXVranceaXx a răspuns:

Creierul tău. Uneori afectează condițiile pentru a adormi
Spală-te pe față și vorbește singur în minte
Subconștientul este responsabil de coșmaruri
O seară plăcută.

| claueu16 a răspuns:

Era ca un plescait de palma? Imediat dupa zgomot am inceput sa am spasme in umar sunt atacat cu arme psihotronice.

| Floridori a răspuns:

Este normal sa avem astfel de experiente in faza 1 a somnului.
Somnul are 3 faze non-REM plus faza REM.
In primul stadiu al somnului, corpul se relaxeaza, activitatea musculara scade, putem avea senzatia de cadere in gol, putem experimenta spasme musculare involuntare numite mioclonii, putem avea viziuni fragmentate si orice zgomot produs in mod natural sau creat de creier in acel moment poate fi interpretat ca foarte real si foarte puternic.
Deci este absolut normal.Nu ai de ce sa iti faci griji.