| Gabrielg29 a întrebat:

Tocmai mi-a plombat dentistul o masea insa chestia este ca eu inca mai am dureri la maseaua respectiva tin sa precizez ca nu a folosit anestezic cand mi-a plombat-o si inca mai simt dureri la maseaua respectiva, trebuia sa foloseasca anestezic in mod normal cand se plombeaza o masea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa foloseasca neaparat. Daca e o carie mica o poate curata cu freza si fara anestezie.

| adraxela a răspuns:

Pai... poate ti-a facut-o aiurea sau nu stiu, dar poate daca nu mai mananci ceva tare sau ceva care nu-ti convine pe partea cu maseaua ar fi mai bine si sa nu te gantesti la masea si la plomba ca te doare mai tare si daca te doare mai tare eu zic sa-ti pui intr-un prosop gheata cuburi de gheata si sa tii ca sa nu te mai doara si daca nu ai gheata o sticla cu apa sau suc sau ce ai bautura dar rece. sper ca te-am ajutat happy