"atâta timp cât populația lumii va continua sa crească vom avea pandemii din 5 în 5 ani "
Era de asteptat. Poate si mai des. Nu trebuie sa fii mare somitate ca sa intelegi asta. Pamantul nu poate hrani atata lume. Si asta e doar un aspect. Urmeaza incalzirea, imbracatul, locuintele, masinile, etc.
Oamenii urmeaza dogmele bisericesti si se inmultesc ca iepurii. Pana unde, pana cand?
Tai răul privine din China! Ar trebui exterminați! Ei mănâncă lilieci, câini, șobolani și toate spurcăciunile de animale! Mie mi scârbă de ei! Mie mi-a murit mama de la Covid-19 deci nația asta merita tot raul din lume! Eu cred ei s-au jucat cu arme biologice,chimice nu mai știu era o olimpiadă ceva la ei acolo,cam de atunci sunt probleme.
Ori globaliștii dau vina pe ei că sunt în concurență economică strânsă cu ei și nu îi suporta! O sa trecem cam de câte ori vor globaliștii,cei ce ne conduc din umbra, nu prea putem face nimic, suntem prea mici.
Sunt și chinezii ăștia oameni, nu zic nu, dar sa ne moara oamenii dragi din cauza lor cam lasă o lehamite in urma lor.
Când descoperă câte un nou virus ar fi indicat sa închidă parțial China! Nu putem trece prin crize peste crize doar pentru ca ei nu știu sa își gestioneze epidemiile! Nu vorbesc de toată China acum deoarece știu ca ar fi groaznic pentru economia globala dar câteva orașe trebuie închise măcar pentru 5-6 lumi!
Eu nu prea ca nu sunt resurse chiar sa îi hrănească pe toti! Consider ca asa este cultura lor, sa se hrănească cu orice animal și deșii au unii din cei mai buni medici din lume nu îi i-au în seama
Nu este un agent patogen nou sau creat în laborator (cum a fost SARS Cov 2 - coronavirusul). El deja există, nu este pentru prima dată când se răspândește în lume și nu este ceva ieșit din comun. E doar isteria moștenită în urma pandemiei de covid 19.
Stai liniștită - dacă este să dai colțul îl poți da și din cauza gripei care în fiecare an are altă variantă.
Pai de ce sa ne oprim la China?
Să închidem Africa că au Ebola.
Să închidem Romania pentru că românii nu își vaccinează copii antirujeolic
Singura mancare de strada pe care o mananc este pizza și uneori gros grecesc deoarece pentru mine este mai sănătos decât shaorma sau kebab! În Evul Mediu moartea neagra s-a transmis din cauza șoarecilor și șobolanilor! Sunt unele animale dăunătoare pe câre nici nu ar trebui sa le atingă omul, darmite sa le mănânce
Ideea ca din anumite zone ale Pământului provin mai toți virușii, de ce ar trebui sa sufere economia globala când ar putea suferi doar câteva țări pe perioade scurte
Este cultura lor,am văzut că și penisuri mănâncă sa le fie în bafta
Au un IQ MARE,nu e de zis nimic,dar uite din cauza lor ce se întâmplă în lume! Bine,pentru mine că e carantina sau nu tot aia e, eu stau numai în casa
Eu consider că am pierdut totul, nu mi frica deloc de acest virus, plus că văd că nu mai mă îmbolnăvesc deloc de când mă spăl cu apa rece. Vad că toți se plâng că sunt bolnavi, la pat! Eu mă spal și cu apa calda și cu apa gheata iarna și nu am nici o problema de 2 ani!
Au relativ resurse dar prefera alea că au proteine multe!
Ce sa facem, asta e! Daca ai Covid o sa ai o oarecare imunitate și la acest virus, daca nu ai avut e nasolie.
Lumea are sistemul imunitar slăbit și de la stilul acesta de viață modern unde oamenii nu mai fac mișcare și stau departe de natura în locuri poluate
Ai dreptate. Stresul, anxietatea, agitația scad imunitatea și sedentarismul! De la sedentarism multi mor de tineri.
Si ai fi de accord ca in 2025 timp de 3-4 luni circulatia din si in judetele Arad, Tulcea, Ilfov + judetul de unde esti tu sa fie interzisa? Sa nu mai poti parasi judetul timp de 3 luni?
Ca Romania sta ce mai prost din UE la vaccinare antirujeolica, iar judetele ale cea mai mica rata de vacinare din Ro.
Ce zici?
Sau daca te afecteaza pe tine nu e chiar ok?
Dacă din zona noastră ar veni un virus periculos care ar face ravagii și ar distruge economia lumii atunci pentru câteva luni nu ar fi calvarul de pe lume
Renunta la toate aceste fast food-uri! Am mai spus-o și o mai spun! Face parte din plan!
Cine îți umple ție capul cu toate aberațiile astea mai omule? Deci tu spui ca extraterestrii conduc lumea, ca tot Pământul este o ferma globala și ca ne îngrașă cu fast food mancare procesata ca apoi sa ne răpească și sa ne mănânce! Dar eu tot nu îmi dau seama cum ai ajuns tu la concluziile astea!
Nu sunt aberații deloc! Tu chiar nu vrei sa vezi adevărul? Cum crezi ca a evoluat societatea în asa fel încât majoritatea stau inchisi in cutii și în orașe care par închisori unde îi fac pe majoritatea oamenilor sa nu își dorească sa plece sau sa scape! Sunt printre noi și nimeni mi îi poate depista! Sunt confundați cu oamenii normali! Ai văzut filmul,, They Live"! Exact asa este și în realitate
Gripa old school la noi a fost mereu mai mortala decat Covidul. Buba la ala sunt complicatiile si rata de propagare. Am fi avut mai putini morti daca se vaccinau naibii mai multi... si legat de ca ar fi creat in laborator... ai vreo sursa CREDIBILA in sensul asta? Speculatii au fost la fiecare epidemie de orice ca ar fi mina omului. Inclusiv la ciuma bubonica.
Urmăresc zilnic știrile din România, pe calanul de Youtube, am văzut și eu știrea despre virusul ăsta se spune că este o altă gena mai gravă și puternică.
Chineji ăștia sănt cei mai bolnavi! Drame corene, mănâncă orice animale, câinii pisici, șobolanii, orice mănâncă ăștia de asta au și toți viruși! pe ei la câtă dezumnazarea este în ei, nu suport deloc chineji Koreiene ăștia cei mai bolnavi, toate bolile au în ei! Nu ține cont de nimic ăștia mănâncă orice!