Buna, "lumy"!, ...Asa, amical, fireste ca mai ai sanse sa te inalti.Varsta medie pana la care un om se "lungeste" este 20-21, din cate stiu, dar n-am habar daca-i o diferenta intre sexe la acest capitol.Practicarea unor sporturi in care intinderile ligamentelor si tendoanelor este evidenta, ar fi o varianta, nu o garantie, iar cel mai intelept este consultarea intregului spectru cunoscut al cauzelor ce ti-au adus acest disconfort sufletesc si psihic.Indrumarea este catre persoane avizate: http://www.parinti.com/Problemedecrestere-articol-353.html
Sa nu-ti incarc aici spatiul cu URL-uri, poti cauta tu mai multe detalii pe Google cu "Probleme de crestere in inaltime", ori o combinatie a acestora.Mai conteaza, printre toate acele cauze in care te vei regasi eventual, si autosugestia.Sa te culci cu gand optimist ca ai crescut frumos (iti pui obiectiv 1, 70, sa spunem), si sa te trezesti cat de des posibil, cu acelasi gand.;;) La mine a functionat, ...si aceasta autosugestie.Sunt sanse sa ajute, pentru ca in timpul somnul, lungimea corpului atinge un maxim, prin relaxarea muschilor, ligamentelor si tendoanelor, iar gandul tau poate programa intreaga structura a aparatului locomotor sa atinga acel scop propus.Cred ca vei ajunge la un 1, 70 inaltime. :) O adolescenta placuta, si crestere armonioasa! Ciao!
Ai depasit'o pe mama felicitari eu una cred ca ai sanse practica volei, baschet:p astea nau legatura k urechile
Ionut111117 întreabă:
XxPANDAMANxX întreabă:
XxPANDAMANxX întreabă: