| Mihai8767 a întrebat:

Totul a început în 2020, când am avut prima infecție cu COVID. Eram în mașină cu familia mea când m-am simțit rău și aproape am leșinat. Au chemat ambulanța, m-au dus la urgențe, unde mi-au dat niște medicamente și m-au lăsat să plec. A doua zi, aceeași problemă (nu au verificat niciodată dacă eram pozitiv la COVID și doar au presupus că este din cauza unui atac de panică). În acea noapte, m-au trimis acasă cu jumătate de Xanax, iar eu am dormit bine.
Când m-am trezit, toată lumea din jurul meu părea... dispărută... Capul meu nu era greu, dar aveam o presiune pe frunte, care se extindea până în vârful craniului, ca și cum acea presiune era sub mușchiul capului. Vederea mea era foarte proastă (nu ochii mei, ci creierul părea că nu procesează bine imaginile), încețoșată, neclară. Când încercam să citesc ceva, nu puteam urmări scrisul, parcă literele dispăreau după ce le citeam. Nu aveam niciun sens al spațiului, casa în care locuiam devenise complet nouă pentru mine, fiecare cameră părea un loc necunoscut.
Acum, după aproape 5 ani, simptomele s-au mai redus, majoritatea au dispărut. Tot ce încă ma supăra acum este acea presiune in creștetul capului si vederea neclara(nu este de la ochii, sunt sigur). Este oarecum o legătură cu aceea presiune din cap. In momentul in care acea presiune se reduce câtuși de puțin si vederea la fel se îmbunătățește la fel Am fost la mulți doctori, care mi-au spus că este doar anxietate (acum iau medicamente psihiatrice), dar acestea nu prea mă ajută. Am citit multe articole care descriu simptomele post-COVID similare cu ale mele. Îmi doresc viața înapoi. Știu că nu este legat de anxietate sau ceva de genul acesta. Vreau ajutorul vostru, dacă cineva poate să mă ajute cu asta, orice sfat ar fi binevenit. Sunt atât de obosit de toate acestea.
Recent, am început să iau suplimente de vitamina B12. După doar două zile, am simțit o ușoară îmbunătățire a simptomelor. De asemenea, când mănânc alimente procesate sau pâine, presiunea din cap devine mai intensă, la fel și vederea. Este ca și cum ar exista o legătură între presiunea din cap și vedere; dacă presiunea scade chiar și puțin, vederea mea se îmbunătățește un pic. Orice ajutor ar fi binevenit. Țin sa menționez ca am făcut RMN cerebral, EEG si au ieșit bune.
Mulțumesc anticipat. ????

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| manuelus50 a răspuns:

Măcar bine că n-ai murit, sa fii recunoscător.

| Violleta2022 a răspuns:

Esti cumva diabetic sau pre-diabetic?
Fiidca simptomele descrise de tine sunt date de o glicemie ridicata: vedere incetosata, neclaritate mentala, starea de ameteala, probleme cu concetrarea samd.

| Mihai8767 explică (pentru Violleta2022):

Deloc diabetic sau pre-diabetic, am ajuns de multe ori la urgente si glicemia era mereu buna asa ca nu imi fac griji de diabet sau pre-diabet.

| Mihai8767 explică (pentru manuelus50):

Mda, sa stii ca nu ajuta raspunsul asta laughing) deci eu caut o solutie, o rezolvare la o problema reala si vii tu cu "bine ca nu ai murit, sa fii recunoscator". pe bune?