| PissyCutza2012 a întrebat:

Tpr cum pot sa slabesc in doua trei luni¿? Am nevoie sa slabesc pana la vara am 13 ani jumatate si 1, 53 metri inaltime iar greutatea mea este de 50 kg va rog ajutati-ma. Fundita!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| eulliric99 a răspuns:

Fa mult sport! Mananca sanatos! Nu incerca diete drastice deoareve acestea iti fac rau mai ales la varsta pubertatii cand corpul tau e in plina dezvoltare!
P. S. Am 12 ani jumate si aceeasi inaltime(cu un cm mai mult)! La aceasta h e recomandat dupa modelul frantuzesc sa avem 43-44kg.Important e tostusi sa te mentii!
daca te-am ajutat funda. Sper sa intelegi!

3 răspunsuri:
| Sean a răspuns:

Alearga zilnic, incearca sa manci mai multe fructe...

| Ruxette_RuKs_1997 a răspuns:

Eu am slabit f mult dupa ce nu am mai mancat mezeluri, fara sport big grin, si fara mancare dupa ora 5-6 PM... oricum depinde si de organismul tau happy

Bafta :*

| pwp a răspuns:

Alearga in fiecare dimineata si fa muuulte abdomene happy