| SchiZz20CMrecords a întrebat:

TPU ajutor!
Va rog spuneti-mi ce sa iau sa-mi inceteze tusa pana maine?
De cateva zile numai pot iar maine voi pleca in Romania si nu vreau sa trezesc tot autobuzu cu tusa mea.Iar cand tusesc parca ma doare toata partea unde e burta si stomacul
Si inca o intrebare ma doare ingrozitor in gat in partea stanga si ma targe durerea parca pana in ureche.Ce ar putea fi? e ceva foarte enervant
Va rog recomandati-mi ceva DAR NU CEAIURI! ca nu le suport de nici o culoare
Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Teo_Dima_Andreea_1990 a răspuns:

Ia Eurespal cat mai des pentru tuse... la mine a mers...

| Andyy007 a răspuns:

Incearca "bomboanele" tantum verde sau strepsilsbig grin

| cuddles666 a răspuns:

Poti sa iei pastile de exemplu dumox si siroape de patlagina sanatate!

| ABCDEFGH2806 a răspuns:

Buna! Exact asa am patit si eu, si am luat antibiotic 2 zile si mi-a trecut. Mult Noroc!

| bril a răspuns:

Eu pentru tuse iau sirop de tusa, mai exact paxeladine. Pentru durere ar trebui sa mergi la medic...

Un sfat, bea ceaiuri mai ales in perioada de iarna.

| Empathizer a răspuns:

Ia Nurofen forte 3 cp/zi, ca sa combati inflamatia si durerea din gat. Pentru tuse, daca e productiva (umeda) - ia Bromhexin de 12 mg - 3 cp/zi, iar daca e tuse seaca - ia Paxeladine, 3 sau 4 cp/zi.

Si cum ajungi acasa, da o fuga la medicul de familie, probabil ca va fi nevoie si de un antibiotic.