Normal sa te ameteasca, ca e vin, doar nu e bere blonda. Si aia ameteste, dar ceva mai greu.
Depinde si timpul in care l-ai baut. Cantitate mica in timp scurt - ameteala, eventual greata.
Nu stii sa citesti?, am spus ca pun gura foarte foarte rar, si dependenta de alcool apare in timp, nu ca pui gura o data la luna
N am mancat nimic si am baut destul de repede
O sticla de vin de 750 ml mult si pentru un adult, cu atat mai mult pentru un tanar de 14 ani neobisnuit cu alcoolul.
e NORMAL sa te simti ametit.
Tine de tine daca vei mai mai bea pe viitor!
Ms de raspuns, apreciez bro!
Lol, omule, cum poti sa bagi in tine o sticla de vin si apoi sa te mai intrebi si de ce ai ameteli?
Daca-mi zici sa nu incep "cu d-astea ca nu i bine", inseamna ca esti relativ constient ca-ti dauneaza si ca degaba ne intrebi pe noi... dar tu nu inca te-ai prins la faza cu "degaba ne intrebi pe noi".
Bro, am mentionat ca abia pun gura pe alcool ca nu-mi place, a fost mai mult o prosteala de a mea si totusi 750 ml sa ameteasca?
Pe mine m-au ametit 250ml de cidru cu 5% alcool, impreuna cu o bere cu 4%, deci nu-i nimic wow.
Ti as da si tie funda, dar nu pot da la 2, oricum multumesc mult de raspuns. Si mai spun o data ca nu-mi place alcoolul, stiu ca nu i bine la 14 ani, doar am incercat din curiozitate
Hai ca nici ~o sticla
De cand n am voie sa pun gura deloc?
Ce vrei sa zici?
Ca habar n-am cum ai reusit sa bei atat vin din "pura" nestiinta si curiozitate.
Pai bro, sunt 3 pahare... nu 10
Pai, in detrimentul locatiei tale, 3 pahare au alta influenta decat in locatia mea, "we shall never find out".
M am simtit putin ametit, nu exagerat si oricum nu mai pun gura ca nu mi o placut, prefer cafeaua
"Sa speram."
Nici chiar dintr o dusca
Si mentinez ca n am baut o chiar pe toata, dar n am mancat nimic cand am baut o
1 mama nu bea, 2 tata nu baga la pacanele si 3 eu am baut si am si mentionat ca nu prea beau deloc, ce e greu sa intelegi
Deeaandreea9156 întreabă: