| LittleRose a întrebat:

TPU, am fost azi la medic, mi-a prescris niste pastile, cred ca antidepresive.Nu am atat de multe informatii despre ele! In seara asta am luat prima doza.Inainte doar ma enervam, plangeam doar daca aveam parte de mai multe intamplari nefericite.Acum,dupa aceasta prima doza, s-au amestecat gandurile, si plang incontrolabil de tare! E din pricina pastilelor? Imi fac rau si ar trebui sa intrerup tratamentul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlexSM86 a răspuns:

Daca e vorba de depresii incearca un tratament cu calciu si magneziu...ia un magne B6 si un calciu cu vit. D3.
iei 30 de zile, faci pauza 20 si p urma iei 20 de zile, iar pauza 20...
nu stiu ce sa zic despre tratamentul respectiv, nu sunt doctor si nu ma mai la sfaturi de ganu asta. Sper sa-ti treaca!winking

2 răspunsuri:
| bobby_7474 a răspuns:

Efectele tratamentelor cu antidepresive se vad abia dupa 2-3 saptamini de la incepere, nu de la prima doza luata, motivul starii tale, este cauza altor factori.Cauta sa te autosugestionezi si sa-ti cauti preocuparii care te fac mai vesela,si sa uiti ca ai fi depresiva,autosugestia este cel mai ieftin si eficace tratament pentru orice boala psihica, hraneste-ti creierul cu lucruri frumoase si vei primii aceleasi reactii inapoi, multa sanatate

| emima a răspuns:

Pai in loc sa plangi ar fi bine sa-ti faci o ocupatie efectul pastilelor nu se vede pe loc si eu am avut depresie si m-a ajutat un psiholog