| Pussyyy a întrebat:

TPU am nevoie de ajutor.Eu m-am sculat dimineata si am stat pe partea dreapta am dormit si ced ca din cauza asta mi za miscat mandibula nu stiu chiar si mi-e frica nu pot sa deschid gura tare si pocneste ceva acolo mi-e frica si ma doare cind o dechid va rog help ajutor si daca e dureros sa ma duc la medic sa mi-a puna si sa o miste incapoi. Fundita orice va rog ajutor. P.S sau maxilarul nu stiu tot ce stiu este ca tine de gura si pocneste

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SaveTheNature a răspuns:

In mod normal ar trebui sa-si revina de la sine. Eu am avut gatul intepenit 2 3 zile, din cauza dormitului in pozitii incomode.
Daca nu trece pana maine, mergi la un doctor.

1 răspuns:
| Alcaelo a răspuns:

Scuza-ma ca rad poate este inadecvat dar daca doar ai dormit pe o parte si nu te-ai lovit de ceva in ziua respectiva nu ai de ce sa iti faci griji.
Si eu am patit-o, chiar de mai multe ori.Am bagat o guma in gura si am incercat sa mestec... fara sa imi dau seama durerea trecuse de mult iar eu faceam baloane. laughing
Daca durerea este insuportablia recomand vizita la doctor.
Sper sa fi fost de ajutor.