Copile drag Dumnezeu este langa tine si te iubeste. Stiu ca iti este greu in situatia in care esti si simti ca nu poti vorbi cu nimeni din cei apropiati de teama sa nu starnesti mai multe certuri dar Dumnezeu te asculta in oric e moment. Depresia si gandurile de sinucidere vin atunci cand avem pacate grele care ne apasa sufletul si ne storc de vointa si putere (acea greutate simtita pe piept). Atunci cand nu gasesti o cale de iesire, priveste sus! Dumnezeu este Tatal nostru si ne iubeste enorm si se intristeaza atunci cand noi ne departam de el pentru ca ne lasam prada vrasmasului care nu face decat sa ne amageasca cu vicleniile lui...
Cred ca suferi de depresie cu anxietate sau ceva in genul asta. Mai bine mergi la medic.
Poate ca suferi de despresie sau ceva asemanator...eu iti recomand sa te duci la un consilier ceva sau un doctor
Tias recomanda sa mergi la medic,
sa vorbesti cu parinti tai,
si sa te duci la pshilog
Ok domnisoara uite unele lucruri pe care trebuie sa le faci in primul rand cand ai momente cand te certi cu parinti, matusa etc incearca sa fii calma si sa nu te mai gandesti la lucrurile rele. durerea aia care o ai tu in piept poate fi de la stres incearca sa nu mai fii asa de stresata, in situatia in care te certi cu ai tai incearca sa iesi in oras cu prietenii tai daca stai izolata e si normal sa fii mai sensibila...asta e nr meu de tel daca mai ai nevoie si de alte informatii 0753839806
Trebuie sa vorbesti cu parinti tai sa incerci sa le spui adevarul poate te inteleg! nu ar trebui sa te consumi pentru ca esti criticata tu ar trebui sa fii curajoasa si sa te gandesti ca ce o sa se intample asa a fost sa fie! dar nu trebuie sa te gandesti la moarte astea sunt momente in care trebuie sa fii tare si sa te gandesti ca ai o viata frumoasa inainte momentan incearca sa ai mai multa incredere in tine si sigura!
Imi pare rau, eu cred ca trebuie sa le spui adevarul tuturor pentru ca se poate intampla ceva grav daca tii totul in tine.in primul rand incearca sa nu te mai gandesti la moarte, orice s-ar intampla. daca te mai gandesti la moarte poti face lucruri pe care nu iti dai seama cand le faci dar care i-ar supara pe toti.si daca iti cunosti iubitul bine, sigur nu te-ar insela.nu stiu daca te-a ajutat raspunsul meu dar am incercat sa dau unul cat mai bun
User252426 întreabă: