anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU am o problema cu buzele, tin gura deschisa mereu pentru ca asa ma simt eu ok si trebuie sa,, strang,, muschiul pentru a inchide gura si daca l relaxez mi se deschide singura si e foarte aiurea, ce as putea face sa dispara aceasta problema?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Conteaza sa mergi cand mai repede la un ORL-ist sa te vada si sa decida.
Nu conteaza anotimpul sau varsta, conteaza cat esti tu de grav. Probabil ca ti s eva da un tratament puternic cu antibiotice inainte, ca sa mai elimine din infectie si evident sinusurile sa se descongestioneze.
Deci, problema ta cu gurita deschisa normala, ci una fortata din cauza imposibilitatii de a respira pe nas, asa cum am ghicit mai sus.
Mergi de urgenta si rezolva-ti problema, ca nu trec de la sine, dar se agraveaza si apar complicatii.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Tii gura deschisa nu din cauza buzelor ci din cauza respiratiei greoaie probabil.
Mergi la medic sa nu ai sinuzita, de aceea nu poti respira pe nas si stai cu gura deschisa!
Problema va dispare, cand se rezolva infectia de la sinusuri, sau deviatia de sept nazal, daca este cazul.

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Am si polipi si deviatie de sept, am 16 ani, cand ma pot opera in ambele cazuri? conteaza anotimpul, anii, cv?

| Donsavas a răspuns (pentru anonim_4396):

La 18-20 de ani este indicat sau daca intr-adevar este o nevoie urgenta sa te operezi. Nu te speria! Operatiile nu sunt complicate si cu tratament medicamentos s ar putea sa nu mai ai nevoie sa te operezi.

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Conteaza sa mergi cand mai repede la un ORL-ist sa te vada si sa decida.
Nu conteaza anotimpul sau varsta, conteaza cat esti tu de grav. Probabil ca ti s eva da un tratament puternic cu antibiotice inainte, ca sa mai elimine din infectie si evident sinusurile sa se descongestioneze.
Deci, problema ta cu gurita deschisa normala, ci una fortata din cauza imposibilitatii de a respira pe nas, asa cum am ghicit mai sus.
Mergi de urgenta si rezolva-ti problema, ca nu trec de la sine, dar se agraveaza si apar complicatii.

| GabitzaNut a răspuns:

Nu știu ce ai putea face, e clar că e un tic de-al tau. E posibil sa fie genetic și nu cred că are soluție