| dende95 a întrebat:

TPU.am si eu nevoie de niste exercitii pentru a mai da jos din sunci care sau depus bine pe mine. fac cate 250abdomene cu niste extensoare si nu se vede nimic nici pe cantar, nici la fizic.si as vrea si o dieta cu f. putine calorii. Cel mai folositor raspuns primeste funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| fafnir a răspuns:

Ce faci tu, nu va da rezultat niciodata. Daca vrei sa slabesti, cel mai eficient e alergatul. Incearca sa ajungi la 6 antrenamente pe saptamana de cel putin 12 ture de stadion. La un pas "repejor". Daca faci asta, iti granatez ca nu vei mai avea probleme cu greutatea si mai important, nici cu sanatatea...
O sa iti i-a mult pana sa ajungi la regimul care ti l-am descris, dar daca esti perseverent vei reusi.

2 răspunsuri:
| WR104 a răspuns:

Www.dietapentrutine.blogspot.com vezi aici mai multe diete si exercitii

| andrei444 a răspuns:

Eu am salbit destul de mult incearca piept de pui peste slab m-ai putine acidulatele redu din ele, nu manca dupa ora 18. abdomene baga dimineata dupa 30 min de la trezire si inainte de culcare cateva genoflexiuni si in timpul zilei putina alergare si vei slabi fulger regim, sport...