anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU, asa-i ca supa nu prea ingrasa? Adica am mâncat un bol micuț, supa era simpla cu morcovi cartofi și gulie putina cam atât. Cred ca îi vreo 60 calorii tot bolul, nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nimic nu ingrasa, vestea proasta e ca depasim cat avem nevoie

| Sn4k3 a răspuns:

Pana in 150 de calorii oricum, dar nu e sanatos sa mananci asa putin.

| WaterDrop a răspuns:

Supa ingrasa si nu este recomanda in curele de slabire.Mai ales cele care contin carnuri in ele.

| peperonies a răspuns:

Cartofii ingrasa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ingrasa.Ok, eu te inteleg perfect ca vrei sa slabesti, dar mi se pare nu stiu...deplasat..sa nu mai mananci nimic sau aproape nimic.Adica esti sigura ca ai nevoie sa slabesti?

| missfatadelatara a răspuns:

Morcovii sunt dulci.
Cartofii sunt dulci.
Gulia e dulce.

Concluzia: o sa te îngrași.

| adytzoi a răspuns:

Pune ma si mananca...

| Volsvagan70 a răspuns:

Poti sa mananci si 100 ca tot nu te ingrasa. Insa, situatia se schimba daca mananci cu paine.

| JoookkkeeeRRR a răspuns:

Da supa nu ingrasa, pune mana si mananca.

| GiusiGiusii a răspuns:

Supa nu ingrasa! Depinde, daca ai mancat cu paine, paine te va ingrasa, dar nu tare mult. Daca vrei sa te ingrasi pune mana si mananca tot din bol cu paine! Painea te va ingrasa! Si daca nu mananci cu paine iti va creste spatele ca o ghiba, adica veii fii ghibos! Asa a patit Bunica-mea! Mananca tot cu paine!