anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU. Ați făcut vaccinul antigripal? Ce se întâmplă dacă nu îl fac an de an?
Este primul an în care îl fac și nu am idee despre cum funcționează. Abia ce îmi trecuse raceala mi-a fost recomandat să-l fac.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

O singură dată am facut vaccin antigripal când aveam 12 ani și de atunci nu am mai facut niciodată. Deci nu se întâmplă nimic rău dacă nu îl faci din an în an.

| Lioana a răspuns:

Eu o singura data l-am facut, cand eram in liceu. Si atunci in loc sa fiu protejata am facut boala, eu fiind sanatoasa inainte de vaccin. De atunci nu mai am incredere in vaccinurile antigripale.

| Furnicuta000 a răspuns:

Eu nu am facut niciodata asa ceva. Depinde de organism, daca ai imunitate si ai grija de tine nu ai nevoie de vaccin.

| Mclaren12 a răspuns:

Nu se intampla nimic. Daca ai cunoaste substantele necesare organismului pentru a ramane sanatos, n-ai mai avea nevoie de doctori. De asta nici nu ti se spune care sunt substantele alea.

| tuscany166 a răspuns:

Cand esti racit ai imunitatea scazuta si poti lua gripa mai usor din cauza epidemiei gripale din tara. De aceea ti s-a recomandat sa faci vaccinul. Eu nu-mi amintesc sa-l fi facut vreodata, poate can am fost foarte mica, dar nu am facut niciodata gripa. Acum depinde de fiecare om, unii au sistemul imunitar mai dezvoltat si nu iau gripa asa de usor, de aceea nu este necesar sa isi faca vaccin.